IZDELAVA   SPLETNIH   STRANI
PREDSTAVITE
CELEMUVAŠO
SPLETNO
STRAN

Današnje poslovanje zahteva veliko mero oglaševanja tudi s pomočjo spletnih strani.Lepo izdelana predstavitvena stran bistveno pripomore k prepoznavi podjetja.Veliko podjetij in zasebnikov dviga svoj ugled na ta način.Zato,se odločite tudi vi in naročite izdelavo strani pri nas.Za manjša podjetja in zasebnike izdelamo v dogovoru z vami,lepo urejeno in funkcionalno predstavitveno stran!

NAROČITE
SPLETNO
STRAN

Kontakt

Leva predloga prikaže vstopno stran za prodajalce avtomobilov in lastnikov avtoservisov. Desna priloga prikaže izgled cenika vozil. Z dogovorom preoblikujemo stran po vaši želji.


Tudi kmečki turizem potrebuje tovrstno oglaševanje.Zakaj se ne bi odločili za nekaj podobnega,kot je tale predloga. Seveda se lahko na vašo željo spremeni marsikaj na njej.


To je že izdelana predstavitvena stran za ljubiteljico in vzgojiteljico cvetlic na domačem vrtu in v stanovanju. Izdelamo jo tudi za vas,če se boste odločili za tovrstno predstavitev.Izgotovljena spletna stran,namenjena predstavitvi dolgodlake Nemške Ovčarke. Zakaj ne bi predstavili tudi vašega hišnega ljubljenčka,na podoben način.Odločite se in kontaktirajte z nami.


Stran je namenjena vsem začetnikom-izdelovalcem lastne spletne strani.


Ker si pa vsi ne morejo privoščiti naročila spletenih strani,so na voljo tudi podrobnejša navodila o izdelavi le teh.


Zasebniki,ki izvajate vodovodne in inšatalcije za centralno ogrevanje,naročite svojo predstavitveno stran.Leva predloga vam prikaže vstopno stran vaše strani,desna pa prikaz lokacije vašega podjetja. Ne premišljujte predolgo,ker čas brez predstavitve na internetu je izgubljen čas,zato naročite vašo spletno stran pri nas.Izdelana bo po vaši želji.


Stran predstavi pestro zbirko akavrijskih ribic.Diskusov,z opisom vrste,veliko vrst ostalih ostrižnikov,Siamsko bojno ribico in še mnogo vrst.. Navodila za postavitev akavrija itd.Predstavite svetu vaš hobi z naročilom podobne spletne strani.


  

www.davorin.net  -  videoclips  -  D.K.-Vnanje Gorice