Internet je danes nujno zlo,kot ga mnogi imeunejo.Vendar pa,brez tega si ne moremo več predstavlajti modernega napredka.Prinaša veliko zla,pa vendar zelo veliko dobrega.
   Poskušajmo otrokom približati internet s pozitivne strani.Pomebno je,da otroka spustimo prvič pred računalnik v prisotnosti odraslih. Naučimo ga uporabo le tega.Dobro je,da mu pokažemo osnove uporabe.Seveda,da mu zadovljimo radovednost,odpremo tudi kako zabavno otroško internetno stran. To naj bi trajalo le kartek čas.Dobro bi bilo,da se otrok navadi uporabljati računalnik krajši čas.Saj preodlogo sedenje pred tem,ni dobro za nikogar.za otroka pa še posebno ne.
   Ta stran sicer ni posebno zabavna,vendar otroku nudi zanimvo delo na internetu. Igrice,ki so vsakemu otroku najljubše.Tudi progarm učenja poštevanke,je narejen tako,da se otroku priljubi. Strani z živalimi so tudi predstavlljene s likami. Na ogled je tudi stran o Nemški ovčarki Roni.
   Ne glede na vse to,je zelo dobro da si te strani ogleduje v prisotnosti odraslih,saj mu lahko pojasnijo marsikaj nejasnega.