Zbirka Doodyjevih domen in poddomen

Stran je namenjena širokemu krogu.Tako mladim kot starejšim, saj predstavi vrsto zanimivih tem.Poudarek je na živalih,predvsem psu in akvarijskih ribicah.Zasledili boste fotografije divjih živali iz Evrope in Afrike.Prav tako domačih živali,ki so namenjene predvsem najmlajšim,katerim so namenjene tudi strani z internetnimi igricami.

Domači ljubljenčki imajo sevda poseben privilegij v družini,zato je tudi tale starn namenjena psički Roni.Opisuje nejene prigode,predstavi jo v slikah in videoposnetkih.
 

Cvetlice so duša vsake dobre žene.Urejena okolica vsakega doma,naj bi imela tudi cvetlice.Tukaj lahko vidite veliko različnih grmovnic in cvetlic.Obiščite galerijo vrtnic,irisov in lilij,kakor tudi galerijo sobnih rož.

Prikaže pestro zbirko
akvarijskih rib
(skalarke,mečki,neonke,somiči,
več kot 200 ostrižnikov
zbirka činkelj, )v sliki
in tekstu.Predstavitev
najčudovitejše sladkovodne
akvarijske ribe Diskusa.
Opis živlejnjskega okolja,
bolezni,prhranjevanja itd.
Navodila za akvariste začetnike.

Zbirka povezav do več kot 1000
intenretnih igric.Akcijske,
strtelske,miselne,namizne,
špotrne igrice za vse
starosti.Prijetne za
sprostitev,za igranje
v družbi(več igralcev hkrati).
 

Računalniški program v slovenskem in angleškem jeziku, za učenje poštevanke do 100.Je preprost za uporabo in zelo učinkovit.Zanimivost programa je ,da računalnik oceni ali je odgovor pravilen ali napačen in pove s prijaznim glasom.
Ponudba internetnega prostora,registracija domen,izdelava spletnih strani in vzdrževanje le teh.Začetni in nadaljevalni tečaj HTML jezika,za izdelavop spletnih strani.Tečaj se izvaja skupinsko ali individulano na vašem domu.

Zbirka povezav do
različnih slovenskih forumov.
O računalništvu,zdravju,
avtomobilizmu(Mercedes,Škoda,
Citroen itd.),motociklizmu,
športu,zabavi
(erotika,vici,Eldorado),
živalih(psi,konji,
akavristika,čebelarstvo),
mačkah,glasbi,razno.

Gledanje družinskih fotografij je prijetno razvedrilo,saj se navadno zelo sprostimo ali celo nasmejimo.Na ogled so albumi z različnimi temami.
(potovanje,izleti,dopust,živali itd.)

Poslušanje radia in gledanje televizije preko računalnika je zelo dobrodošl0.Ob delu z računalnikom lahko psolušamo tudi radio ,ki ga najdete na tej strani.Tujie in domače postaje.
 

Interntena pomoč pri začetku izdeleva spletne strani.Vse več ljudi si želi svojo spletno stran,vendar so zelo drage,če ti jih naredi kdo drug.Navodila so so jasna za vsakogar,saj je stran opremljena tudi fotografijami.Pomebno je samo imeti željo in odločiti se za začetek.Vse ostalo je na tej strani.

Glasba je del našega življenja,zato je zelo pomebno kakšno zvrst poslušamo.Tukaj si lahko izberete glasbo,ki je prijetna za vaša ušesa.
(narodno zabavna,popevke itd.)
 

Na blogih izvemo marsikaj,kar nikjer drugje ne moremo.Blogerji opisujejo posebne dogodke,katere javni mediji ne upajo objaviti,ljudje lahko komentirajo,brez strahu,da bi morali komu odgovarjatmče povejo svoje mišljenje.Zato so blogi tako pomembni!

Ne sramujte se svojega porekla,svojega jezika,svojega mišljenja,še posebej svoje domovine.Slovenec,je lahko samo Slovenec,in nihče drug.

Stran kjer so zbrane povezave do zelo koristbih internetnih strani.Starn si dodate med priljubljene in tako vam je vedno pri roki.
 

Obisk živalskega sveta je vedno prav posebno doživetje.Zato vam tukaj predstavimo nekatere afriške divje živali in njihovo oglašanje.

Tudi videoposnetki sodijo na internet,saj je živa slika vedno zanimivejša od navadne fotografije.Ogledali si boste Rono v naravnem okolju in uživali ob glednaju posnetkov.

Zbirka metuljev vseh vrst,nas kar vabi na ogled in komentar o le teh.Oglejte si metulje prčudovitih barv in oblik,ter opis razvoja metulja od jajčeca do lepotca.


Mucki so nadvse priljubljene doamče živali.Tule vam predstavimo našega belega dolgodlakega Lumpija.Je živahen,nagajiv in zelo,zelo zbirčen.Slabo lastnost ima edino,da se nadvserad potepa.

Internet je danes nujno zlo,kot ga mnogi imeunejo.Vendar pa,brez tega si ne moremo več predstavlajti modernega napredka.

Naši mali oglasi vam ponujajo brezplačno enomesečno objavo.Vašega teksta ne spreminjamo,ravno zaradi avtentičnosti vašega naročila.Po enem mesecu,lahko podaljšate proti plačilu.
 

Še malo ameriškega divjega zahoda na naših straneh.Saloon je simbolika le tega.To je krčma,kjer so se dogajale stvari pomebne za današnjo Ameriko.
 

Ker na slovenskem že izumira planšarstvo,vam predstavimo to dejavnost v sliki in besedi.
 

Iskalnik je kot drugi iskalniki,vendar je drugačen.Bazira na Google brskalniku,kateri je trenutno najbolj obiskan na svetu.
 
kordis@davorin.si        povabi prijatelja

stran ureja Kordiš Davorin
Pošlji SMS sporočilo